Op deze pagina vindt je uitleg over de diverse dansstijlen.

Modern Jazz is een vloeiende dansstijl. Er worden diverse muziekstijlen toegepast. Nieuwe bewegingen, danstechnieken en inleving maken deze stijl uitdagend! Ook wordt er gewerkt aan expressie, lenigheid en improvisatie.

Hiphop is een stoere dansles waarbij er wordt gewerkt aan je expressie, conditie, coördinatie en muzikaliteit. Elke week jezelf ontwikkelen, plezier maken en werken aan vette choreo’s.

DanceMix
De dansles waarin verschillende dansstijlen aanbod komen:
Hiphop, Modern Jazz, Streetdance, Dancehall/Afro en een tikje á la Melissa. Een leuke les voor jong en oud!

Dancehall/Afro is een energieke dansstijl met Jamaicaanse en Afrikaanse invloeden.
Tijdens deze les wordt er gewerkt aan een goede conditie en aan een danscombinatie.
Na een paar weken ontstaat er een mix van verschillende danscombinaties. Deze dans les is Energiek, Dynamisch, Sexy en Stoer.

Streetdance is een verzamelnaam van verschillende hiphop stijlen. In deze les wordt er gewerkt aan houding, conditie en lenigheid. De bewegingsvormen zijn stoer, strak en funky. Je ontwikkelt je eigen manier van dansen. 

Kinder Ballet is gebaseerd op de fantasieën van de kids. Spelenderwijs leren ze de basis van de ballet technieken. Er wordt gedanst op Disney, K3 en klassieke muziek. De les is afwisselend en erg leuk voor de leeftijd van 4 t/m 7 jaar.

Dance mix adults (voor de leeftijden vanaf 30 jaar en ouder)
Deze groep is opgericht voor moeders/vaders die ook willen dansen maar dan zonder prestaties. Deze groep danst op top 40 muziek. In de les zit een workout. Denk hierbij aan de buik, de benen en de billen. De dansstijlen zijn gevarieerd, vooral á la Melissa stijl (iedereen kan meedoen). Lekker dansen en zweten.