Mijn naam is Melissa Mendel. Ik dans al sinds mijn 6e jaar en ben begonnen met Jazzballet. Daarna wilde ik graag op Streetdance en heb hiermee met veel wedstrijden meegedaan. Een van de hoogte punten was het behalen van de Nederlandse Kampioenschappen in 2003! Omdat ik dansen zo fantastisch vind ben ik opzoek gegaan naar een opleiding en heb in 2011 de opleiding D’drive Artiest Dans afgerond.

Tijdens deze opleiding kreeg ik les in Klassiek ballet , Moderne dans, Choreografie begeleiding, Jazz, Show Musical en andere dans trainingen.
Ik ben opgeleid als Ondernemer- Dansdocent- Choreograaf- Danseres.

Ik heb mijn eigen shows georganiseerd in Rabo Theater de Meenthe te Steenwijk.

– 2011 ‘Ga mee en beleef’
– 2013 ‘Wat wil jij later dansen?’
– 2015 ‘De wereld danst door’
– 2017 ‘Doe mij maar dans’
– 2018 ‘De beste wensen’

In het dagelijks leven geef ik danslessen, workshops en doe ik veel (dans)-projecten.

Mijn passie heb ik niet alleen gedeeld in Nederland maar ook in Indonesië. Nieuwsgierig naar deze dans reis? Lees hier meer over.

Ik hoop dat u de juiste informatie kunt vinden op mijn site.
Voor vragen kunt u mij altijd mailen naar melissadans@hotmail.com

Wil je up to da(te)nce blijven van mijn werk?
Volg mij dan op InstagramFacebook – You Tube