Mijn eerste dansreis.
Tijdens de dans opleiding kwam ik in contact met het Crea Project. Dit project staat voor het welzijn van de weeskinderen op Sulawesi. Studenten vanuit Nederland kunnen stage of vrijwilligers werk doen en creatief bezig zijn met deze kansarme kinderen.
Tijdens mijn opleiding zag ik nog niet de kans om heen te gaan. Ik wilde eerst mijn dans leven in Nederland opbouwen.
4 jaar later was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en het Crea Project was ik nog niet vergeten.
In september 2015 ben ik voor een maand naar Indonesië gegaan om daar de wees kinderen kennis te laten maken met mijn danswerk. Ik zou een maand werken en dan weer vertrekken naar Nederland omdat mijn danswerk hier ook door moest blijven gaan. Toen het punt van vertrekken kwam voelde het voor mij niet compleet, niet afgesloten. Ik wilde nog meer met deze kinderen werken/bereiken. Ik was nog niet klaar om ze te verlaten. Hun enthousiasme, leergierigheid, cultuur en liefde hadden me geraakt. Na wat telefoontjes te hebben gepleegd naar mijn werkgevers kon ik het met nog een maand verlengen!

Ik vond het fantastisch en zag wat het met de kinderen deed en ook met mij persoonlijk. Wat een prachtige leermomenten heb ik kunnen mee maken in mijn dansvak.
Een fantastische avontuur om 2 totaal verschillende werelden samen te brengen. Geen woorden hoeven te gebruiken want DANS WAS DE TAAL. Deze kinderen zitten in mijn hart.
Ik hoop in de toekomst nog meer van dit soort dansreizen/vrijwilligers werk te kunnen doen.
Kijk voor mijn reisverslagen eens op: http://danseninindonesie.waarbenjij.nu/reisverslagen/495280/mijn-eerste-dans-reis/1